Hydra dermabrasie behandeling

Hier zijn de aanpaste stappen en voordelen voor een Hydra dermabrasie

( een diepe reiniging)

HydraFacial is een innovatieve en populaire behandeling die bekend staat om zijn vermogen om de huid te reinigen, hydrateren en verjongen. Het proces bestaat uit verschillende stappen die zorgen voor een stralende en gezonde teint. Laten we eens kijken naar de belangrijkste stappen van deze behandeling:

1. *Reiniging*: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Dit bereidt de huid voor op de volgende stappen.

2 .*Hydro-dermabrasiebehandeling: gebruik een straal gesteriliseerd water onder hoge druk om microfijne waterdruppels te versnellen, waardoor de huid wordt verwijderd en dode cellen worden gepolijst, waardoor de bloedstroom en een mate van vocht worden verbeterd die ideaal is voor het creëren van een huid en een diepe hydratatie. Speciale microkristallen om diep te peelen en het uiterlijk van de huid onmiddellijk te verbeteren.

3 . *Onzuiverheden verwijderen met Derma F*: Specifieke onzuiverheden worden aangepakt met behulp van geavanceerde technieken, zoals Derma F, om een egale huidskleur te bevorderen.

4. *Ultrasone Technologie*: Ultrasone apparaten worden gebruikt om serums dieper in de huidlagen te laten doordringen. Dit verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbetert de hydratatie.

5. *Cold Hammer (Koude Hamer)*: De Cold Hammer is een verkoelend apparaat dat wordt gebruikt om de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. Het verfrist de huid en sluit de poriën na de behandeling.

6. *Nano Spray*: Nano Spray wordt gebruikt om een fijne nevel van hydraterende en voedende serums op de huid aan te brengen. Dit helpt de huid te hydrateren en voedingsstoffen binnen te krijgen.

7. *Masker, Serum en Crème*: De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van een aangepast masker, serum en crème om de huid te verzorgen en te beschermen.

HydraFacial is een veelzijdige behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypen en huidproblemen. Het combineert geavanceerde technologieën en zorgvuldig geselecteerde producten om de huid te revitaliseren en te verjongen. Of je nu last hebt van onzuiverheden, rimpels, of gewoon op zoek bent naar een gezondere gloed, HydraFacial kan een geweldige keuze zijn voor jouw huidverzorgingsbehoeften

Ik voer verschillende gezichtsbehandelingen uit, waaronder hydrafacial, microneedling en antiaging carboxy behandeling. Het is essentieel om voor elke behandeling een grondige reiniging uit te voeren, omdat een schone huid de basis vormt voor een effectieve behandeling. Door de huid eerst goed te reinigen, kunnen we deze vervolgens optimaal behandelen en voorzien van voeding en zuurstof. Na de gezichtsbehandelingen ervaart de huid een zachte, stralende en gehydrateerde uitstraling, waardoor eventuele dofheid of vochttekort verdwijnt. Mijn doel is om de huid te verbeteren, en daarvoor analyseer ik zorgvuldig de huid voordat ik de meest geschikte behandeling kies.

Waarom een Hydrafacial? Omdat je thuis weliswaar gedeeltelijke verzorging kunt doen, maar een maandelijkse behandeling bij een schoonheidsspecialiste compleet is. Het omvat diepe reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden en een masker. Verstopte poriën worden geopend zodat de huid kan ademen. Het is afgestemd op de behoeften van je huid en dat is ideaal.