Anti aging Co2 carboxy

Hier zijn de aanpaste stappen en voordelen voor een Deluxe Co2carboxy

Ontdek de ultieme gezichtsbehandeling bij Soheila Beauty – een ongeëvenaarde anti-aging oplossing die rimpels vermindert, de huid verstevigt zoals bij een lifting en donkere kringen onder de ogen verbetert. Bereik prachtige resultaten zonder het gebruik van botox. Ontdek onze beste prijzen en geweldige acties bij Soheila Beauty.

Deze behandeling is een verfijnde combinatie van een luxe gezichtsbehandeling. Het is niet zomaar een CO2-carboxybehandeling, maar een combinatie van de stappen van een luxe HydraFacial. Het is een uitgebreide gezichtsbehandeling met een complete benadering.

Een Luxe CO2-carboxy-behandeling is een innovatieve huidverzorgingsprocedure die gebruikmaakt van koolstofdioxide (CO2) om de huid te stimuleren en te verjongen. Tijdens deze behandeling wordt een speciale gel op de huid aangebracht, gevolgd door het toepassen van een masker. Hier is meer informatie over de behandeling en wat je kunt verwachten:

1.*Reiniging*: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Dit bereidt de huid voor op de volgende stappen.

2. *Peeling*: Een zachte peeling wordt aangebracht om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Dit geeft de huid een frissere uitstraling.

3. *Lyse*: In sommige gevallen wordt lyzing toegepast om dieper gelegen onzuiverheden aan te pakken, waardoor de huid helderder wordt

4. **Aanbrengen van de Gel:** De behandeling begint met het aanbrengen van een gel die rijk is aan koolstofdioxide op de huid. De gel wordt zorgvuldig verdeeld over het te behandelen gebied, meestal het gezicht.

5. **Maskerapplicatie:** Na het aanbrengen van de CO2-gel wordt een speciaal masker over de gel geplaatst. Dit masker sluit de gel in en creëert een afgesloten omgeving voor de CO2 om in de huid te worden opgenomen. (Voor de beste lifting-resultaten wordt het gezicht stevig vastgezet met een band tijdens onze behandeling. De band is comfortabel en belemmert uw ademhaling niet. Als u zich zorgen maakt over het donker worden, laat het me weten. )
6. **Onzuiverheden verwijderen met Derma F:** Specifieke onzuiverheden worden aangepakt met behulp van geavanceerde technieken, zoals Derma F, om een egale huidskleur te bevorderen.

7. *Ultrasone Technologie*: Ultrasone apparaten worden gebruikt om serums dieper in de huidlagen te laten doordringen. Dit verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbetert de hydratatie.
8. *Nano Spray*: Nano Spray wordt gebruikt om een fijne nevel van hydraterende en voedende serums op de huid aan te brengen. Dit helpt de huid te hydrateren en voedingsstoffen binnen te krijgen.

9. *Cold Hammer (Koude Hamer)*: De Cold Hammer is een verkoelend apparaat dat wordt gebruikt om de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. Het verfrist de huid en sluit de poriën na de behandeling.

10. *Masker, Serum en Crème*: De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van een aangepast masker, serum en crème om de huid te verzorgen en te beschermen.

**De Reactie:** Wanneer de gel en het masker op de huid worden aangebracht, reageert de CO2 met de huid. Dit leidt tot een tijdelijke toename van de zuurstofafgifte in de behandelde huidlagen.

**Wat Je Voelt Tijdens de Behandeling:**

Tijdens de CO2-carboxy-behandeling kun je een aantal sensaties ervaren, waaronder:

– **Tintelingen:** Veel mensen beschrijven een milde tinteling of prikkeling op de huid. Dit is meestal niet pijnlijk, maar eerder ongemakkelijk.

– **Warmte:** Je kunt een gevoel van warmte op de huid ervaren, wat te wijten is aan de toegenomen zuurstofafgifte.

– **Borrelend Geluid:** Sommige patiënten horen een zacht borrelend geluid terwijl de CO2-reactie plaatsvindt.

**Waarom CO2-Carboxy-Behandeling?**

De CO2-carboxy-behandeling wordt vaak gekozen vanwege de volgende voordelen:

– **Huidverjonging:** Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt.

– **Verbetering van de Huidtextuur:** Het kan de huidtextuur verbeteren en fijne lijntjes verminderen.

– **Stimulatie van de Bloedsomloop:** Het verhoogt de bloedtoevoer naar de huid, wat kan helpen bij het verminderen van onregelmatige teint.

 

– Het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en post-acne problemen.
– Geschikt voor zowel jongere als rijpere huidtypen en bij huidverslapping.
– Vermindering van donkere kringen en wallen rond de ogen.
– Behandeling van hyperpigmentatie, rode bloedvaatjes en slecht genezende littekens.

Deze behandeling is veelzijdig en kan aan verschillende huidbehoeften voldoen.

Anti aging Co2 carboxy