Vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dat is moeilijk te zeggen, omdat huidverzorging een doorlopend proces is dat je altijd moet blijven doen, en niet slechts voor een bepaalde tijd. Resultaten zijn meestal niet direct zichtbaar, dus het is belangrijk om consistent te blijven en door te gaan met de behandeling. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van je persoonlijke doelen en de huidige conditie van je huid. In het begin is het vaak nodig om maandelijks te behandelen, zodat je huid tijd heeft om zichzelf te herstellen. Na bijvoorbeeld 3, 4, 5 of 6 behandelingen zul je merken dat je huid aanzienlijk verbetert. Op dat moment kun je de tussenpozen tussen de behandelingen vergroten, maar het is belangrijk om nooit helemaal te stoppen, want huidverzorging blijft altijd essentieel voor een gezonde huid .

Heb je al gedacht aan een cadeaubon?
Ontvang een prachtige cadeaubon inclusief een elegant pakket en een vleugje finesse, perfect voor je dierbaren. Voor meer informatie, neem gerust contact met me op. Maak van elk moment een bijzonder geschenk!

Vraag: Heeft de salon parkeergelegenheid?

Ja, je kunt rustig parkeren zonder parkeerkosten te betalen. Wezep ligt vlakbij Zwolle, dus klanten zijn van harte welkom in mijn salon.