Over Mij

Welkom bij SoheilaBeauty

Hallo, ik ben Soheila, en ik ben gepassioneerd over het omarmen van natuurlijke schoonheid en het helpen van mensen om zich mooi te voelen. Mijn naam, Soheila, betekent “een ster in de lucht,” en net als een ster wil ik schijnen in de wereld van schoonheid en welzijn.

Oorspronkelijk kom ik uit Iran, een land doordrenkt van rijke cultuur en geschiedenis. Bijna zes jaar geleden heb ik de moedige stap gezet om samen met mijn dochter naar Nederland te verhuizen. Het aanpassen aan een nieuwe omgeving was een uitdaging, maar met vastberadenheid en doorzettingsvermogen heb ik mijn weg gevonden.

Een van mijn grootste persoonlijke uitdagingen was het leren van de Nederlandse taal, en na drie jaar van toewijding ben ik er trots op dat ik effectief kan communiceren. Ik geloof dat communicatie de sleutel is tot het opbouwen van verbindingen en het begrijpen van verschillende culturen.

In 2022 heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond aan de gerenommeerde Academy Eye for You in Utrecht en ben ik Allround Schoonheidsspecialiste gediplomeerd. Mijn ervaring in het vak begon in mijn geboorteland, waar ik in 2013 mijn schoonheidsdiploma behaalde en mijn eigen salon startte.

Mijn doel is niet alleen om mijn klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen, maar ook om bij te dragen aan de schoonheid en diversiteit van de Nederlandse samenleving. Bij Soheilabeauty ben je niet alleen een klant,je bent een deel van mijn reis naar succes en zelfexpressie

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in en samen een reis naar schoonheid en welzijn te beginnen.