Waxing Behandeling en Verzorging

**Waxing Behandeling en Verzorging**
Bij Soheilabeauty bied ik professionele waxing behandelingen die zorgen voor een zijdezachte, haarvrije huid

1. **Hydrateer:** Na de behandeling is het belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden. Gebruik een milde, hydraterende lotion om je huid te kalmeren.

2. **Exfolieer:** Een paar dagen na de behandeling kan je beginnen met zacht exfoliëren om ingegroeide haartjes te voorkomen. Gebruik een milde scrub.

3. **Bescherming tegen de zon:** Vermijd blootstelling aan direct zonlicht op de gewaxte huid en gebruik zonnebrandcrème.

4. **Losse kleding:** Draag na de behandeling comfortabele, ademende kleding om wrijving te minimaliseren.

Onze deskundige tips en hoogwaardige waxing service zorgen ervoor dat je met vertrouwen in je huid kunt stralen,

Paking en peeling :

Natuurlijke schoonheid begint met goede huidverzorging, en twee essentiële technieken voor een stralende huid zijn pakkingen en peelings.

Pakkingen zijn rijke, voedende mengsels die de huid diep hydrateren en voeden. Ze helpen de huid te ontspannen, onzuiverheden te verwijderen en de bloedsomloop te bevorderen.

Peelings daarentegen verwijderen voorzichtig dode huidcellen, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. Ze verminderen ook fijne lijntjes en verstopte poriën.

Combineer regelmatige pakkingen en peelings om je huid te verwennen en te laten stralen. Vergeet niet om producten te kiezen die passen bij jouw huidtype voor de beste resultaten.