Onderoog behandeling carboxy +RF

Hier zijn de aanpaste stappen en voordelen voor een onderoogbehandeling

Ervaar de ultieme verjonging met onze CO2 gel en speciaal masker, ontworpen om de delicate huid onder de ogen te revitaliseren. Ons unieke product combineert de kracht van koolstofdioxide (CO2) met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een verfrissende en verjongende ervaring te bieden.

Bij het aanbrengen van de CO2 gel, zul je een lichte warmte en tinteling voelen, wat duidt op de activering van de huidcirculatie en het zuurstofniveau. Deze reactie stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, waardoor vermoeidheid en stress worden verminderd.

Na het aanbrengen van het speciale masker, zal je merken dat de huid onder je ogen helderder en gladder wordt. Het masker werkt diep om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor fijne lijntjes en donkere kringen worden verminderd. De combinatie van CO2 en actieve ingrediënten zorgt voor een direct verfrissend effect, waardoor je ogen er stralender en jeugdiger uitzien.

RF (Radiofrequentie)behandelingen rond de ogen zijn populair voor huidverstrakking en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Dit niet-invasieve proces maakt gebruik van radiofrequente energie om de huid op te warmen, wat de collageenproductie kan stimuleren en de huid strakker kan maken. Het kan helpen bij het verminderen van kraaienpootjes en het verbeteren van de algehele huidtextuur rond de ogen.

Masker : Vervolgens koelt het masker af, waardoor de ogen een rustgevend gevoel ervaren, als een verkwikkende rust voor vermoeide ogen.