Anti aging hydrafacial+Rf

Anti aging hydrafacial+Rf

Anti aging hydrafacial+Rf after

probeer onze Deluxe hydra facial+RF
Rf-behandeling voor een effectieve anti-aging oplossing en een jeugdige uitstraling.

Hier zijn de aanpaste stappen en voordelen voor een Deluxe hydra facial

**HydraFacial: De Ultieme Verzorging voor Je Huid**

HydraFacial is een innovatieve en populaire behandeling die bekend staat om zijn vermogen om de huid te reinigen, hydrateren en verjongen. Het proces bestaat uit verschillende stappen die zorgen voor een stralende en gezonde teint. Laten we eens kijken naar de belangrijkste stappen van deze behandeling:

1. *Reiniging*: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Dit bereidt de huid voor op de volgende stappen.

2. *Peeling*: Een zachte peeling wordt aangebracht om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Dit geeft de huid een frissere uitstraling.

3. *Lyse*: In sommige gevallen wordt lyzing toegepast om dieper gelegen onzuiverheden aan te pakken, waardoor de huid helderder wordt.
4 . *Onzuiverheden verwijderen met Derma F*: Specifieke onzuiverheden worden aangepakt met behulp van geavanceerde technieken, zoals Derma F, om een egale huidskleur te bevorderen.
5. *RF (Radiofrequentie)*: Radiofrequentie is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Het stimuleert de collageenproductie en verbetert de elasticiteit van de huid.

6. *Ultrasone Technologie*: Ultrasone apparaten worden gebruikt om serums dieper in de huidlagen te laten doordringen. Dit verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbetert de hydratatie.

7. *Nano Spray*: Nano Spray wordt gebruikt om een fijne nevel van hydraterende en voedende serums op de huid aan te brengen. Dit helpt de huid te hydrateren en voedingsstoffen binnen te krijgen.

8. *Cold Hammer (Koude Hamer)*: De Cold Hammer is een verkoelend apparaat dat wordt gebruikt om de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. Het verfrist de huid en sluit de poriën na de behandeling.

9. *Masker, Serum en Crème*: De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van een aangepast masker, serum en crème om de huid te verzorgen en te beschermen.

Tijdens het masker geniet je van
handmassage of nekmassage voor ultieme ontspanning een kalmerende

HydraFacial is een veelzijdige behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypen en huidproblemen. Het combineert geavanceerde technologieën en zorgvuldig geselecteerde producten om de huid te revitaliseren en te verjongen. Of je nu last hebt van onzuiverheden, rimpels, of gewoon op zoek bent naar een gezondere gloed, HydraFacial kan een geweldige keuze zijn voor jouw huidverzorgingsbehoeften.

Ontdek de ultieme gezichtsbehandeling bij Soheila Beauty – de ultieme anti-aging oplossing om rimpels te verminderen en donkere kringen onder de ogen te verbeteren. Bereik prachtige resultaten zonder het gebruik van botox. Ontdek onze beste prijzen en geweldige acties bij Soheila Beauty.