Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

inclusief epileren van de bovenlip en kin

Intakegesprek met huidadvies .. Gratis
Basis gezichtsbehandeling ..45,00
Luxe gezichtsbehandeling  ..65,00
Hydra dermabrasie behandeling ..85,00
Anti aging hydrafacial+Rf  … 99,00
Onderoog behandeling carboxy +RF .. 48,00
L.E.D Lichttherapie +inclusive handmassage .. 39,00

Co2 Carboxy Therapie

Anti aging Co2 carboxy ..119,00

Derma pen

Microneedling+LED masker of RF ..119,00
Microneedling gezichts behandeling met Hals +LED therapie ..139,00

plasma pen

De prijs is een indicatie en wordt in overleg na een intake bepaal.

pigmentvlekken
vanaf prijs per zone… 39,00
fibroom (steelwratje) vijf wratjes …39,00

Ontdek de Perfecte Gezichtsbehandeling in Wezep, Naast Zwolle

Ben je op zoek naar een verjongende en ontspannende ervaring voor je huid? Bij onze salon in Wezep, grenzend aan Zwolle, staan we klaar om je de ultieme gezichtsbehandeling te bieden die aansluit bij de behoeften van jouw huid.

Bij ons draait alles om maatwerk. We geloven dat elke huid uniek is en verdient daarom een behandeling op maat. Onze ervaren schoonheidsspecialisten nemen de tijd om je huid te analyseren en te begrijpen wat het nodig heeft. Of je nu op zoek bent naar een anti-aging behandeling, een verfrissende HydraFacial, of een diepe reiniging met microneedling, wij hebben het perfecte plan voor jouw huid.

Stap voor Stap: De HydraFacial Ervaring

Een van onze meest populaire behandelingen is de HydraFacial, een revolutionaire gezichtsbehandeling die je huid reinigt, hydrateert en verzorgt in slechts enkele stappen. Hier is wat je kunt verwachten tijdens jouw HydraFacial bij ons:

1. Reinigen en Exfoliëren: We beginnen met het grondig reinigen van je huid en het verwijderen van dode huidcellen, waardoor je een frisse en stralende teint krijgt.

2. Peeling en Extractie: Vervolgens passen we een zachte peeling toe om verstopte poriën te openen en onzuiverheden te verwijderen, waardoor je huid glad en schoon aanvoelt.

3. **Hydratatie en Voeding:** Tijdens de volgende stap wordt je huid intensief gehydrateerd en gevoed met voedingsstoffen en antioxidanten, die helpen om de jeugdige uitstraling te herstellen en te behouden.

4. **Bescherming:** Tot slot brengen we een beschermende laag aan om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor je nog langer van de resultaten kunt genieten.

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Of je nu kiest voor een HydraFacial, microneedling, of een andere behandeling, bij onze salon in Wezep staan we klaar om jouw huid de verzorging te bieden die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf het verschil dat een op maat gemaakte gezichtsbehandeling kan maken voor jouw huid.

Ontdek de Perfecte Gezichtsbehandeling in Wezep, Grenzend aan Zwolle

Ben je op zoek naar een verjongende en ontspannende ervaring voor je huid? Bij onze salon in Wezep, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende Zwolle, staan we klaar om je de ultieme gezichtsbehandeling te bieden die aansluit bij de behoeften van jouw huid.Bij ons draait alles om maatwerk. We geloven dat elke huid uniek is en verdient daarom een behandeling op maat. Onze ervaren schoonheidsspecialisten nemen de tijd om je huid te analyseren en te begrijpen wat het nodig heeft. Of je nu in het hart van Zwolle woont of in de rustige omgeving van Wezep, wij zijn gemakkelijk te bereiken voor een luxe behandeling op maat.

Stap voor Stap: De HydraFacial Ervaring en Meer

Een van onze meest populaire behandelingen is de HydraFacial, een revolutionaire gezichtsbehandeling die je huid reinigt, hydrateert en verzorgt in slechts enkele stappen. Maar naast de HydraFacial bieden we ook geavanceerde anti-aging behandelingen aan, zoals Radiofrequentie (RF) therapie.

Met RF therapie kunnen we de tekenen van veroudering effectief aanpakken door gebruik te maken van gecontroleerde warmte om de huid strakker en steviger te maken. Deze niet-invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Of je nu kiest voor een HydraFacial, RF therapie, of een andere behandeling, bij onze salon in Wezep, grenzend aan Zwolle, staan we klaar om jouw huid de verzorging te bieden die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf het verschil dat een op maat gemaakte gezichtsbehandeling kan maken voor jouw huid.