lichaamsbehandeling

Waxing

Onderbenen …. 28,00
Boven en onderbenen…. 40,00
Armen …. 28,00
Oksels …. 20,00
(benen,armen,oksels) …. 80,00

Massage

Rugmassage+nek( 30 min) …. 30,00
Beenmassage(40min) …. 42,00
Rug – nek en been(60 min) …. 60,00

peeling en pakking

Rug , armen ,decollete …. 37,00
Benen …. 37,00

Waxing

Waarom kiezen voor waxen?

Waxen biedt een gladde en langdurige ontharingsoplossing die veel voordelen met zich meebrengt. Ten eerste zorgt het voor een zijdezachte huid, vrij van ongewenste haartjes. Bovendien blijven de resultaten langer zichtbaar dan bij andere ontharingsmethoden, omdat waxen de haargroei vertraagt en de haren dunner maakt na verloop van tijd.

Stappen van het waxproces:

1. **Voorbereiding:** De huid moet schoon en droog zijn voor het waxen. Zorg ervoor dat de haartjes lang genoeg zijn voor een effectieve verwijdering.
2. **Waxapplicatie:** De wax wordt aangebracht met een geschikte methode, zoals met strips of hot wax, en vervolgens stevig verwijderd om de haren vanaf de wortel te verwijderen.
3. **Nabehandeling:** Na het waxen wordt een kalmerende lotion of olie aangebracht om de huid te verzachten en eventuele irritatie te verminderen.

Verzorging na het waxen:

– Hydrateer de huid regelmatig om ingegroeide haartjes te voorkomen.
– Vermijd warme douches, zonnebaden of intense fysieke activiteit direct na het waxen om huidirritatie te minimaliseren.
– Exfolieer de huid een paar dagen na het waxen om dode huidcellen te verwijderen en de haargroeicyclus te bevorderen.

Waxen biedt niet alleen een gladde huid, maar ook langdurige resultaten wanneer het correct wordt uitgevoerd en de juiste nazorg wordt toegepast.

Massage

Ontspanningsmassage met Kruidenrijke Oliën en Warme Kompressen: Verlichting voor Spierpijn

Ervaar de ultieme verlichting van spanning en spierpijn met onze ontspanningsmassage, verrijkt met kruidenoliën en warme kompressen. Onze aangepaste behandelingen zijn ontworpen om jouw welzijn te verbeteren en een diepe ontspanning te bevorderen.

Unieke Elementen van Onze Ontspanningsmassage:

1. Kruidenrijke Oliën: Geniet van de rustgevende voordelen van speciaal geselecteerde kruidenoliën die tijdens de massage worden gebruikt. Deze oliën staan bekend om hun kalmerende en herstellende eigenschappen, waardoor een gevoel van diepe ontspanning ontstaat.

2. Warme Kompressen: Speciale warme kompressen worden gebruikt om de spieren voor te bereiden en te kalmeren. Deze doordrenkt met kruidenextracten verlichten gespannen spieren in de rug, nek of benen, waardoor een diepere ontspanning mogelijk is.

3. Gerichte Zorg bij Spierpijn: Deze massage is ideaal voor degenen die last hebben van spierpijn. De combinatie van speciale technieken, kruidenoliën en warme kompressen helpt spanning te verminderen en pijn te verlichten.

Voordelen van Ontspanningsmassage bij Spierpijn:

Verlichting van Spierspanning: De massage verlicht strakke en gespannen spieren, waardoor de mobiliteit verbetert en de pijn vermindert.

Stressvermindering: Naast het verlichten van fysieke spanning, vermindert deze massage ook stress en bevordert het een gevoel van algehele ontspanning.

Verhoogde Circulatie: Door de stimulatie van de bloedsomloop helpt de massage bij het verbeteren van de bloedstroom, waardoor het herstel van spieren wordt bevorderd.

Ontdek de helende kracht van onze ontspanningsmassage en laat jezelf overgeven aan de rustgevende aroma’s en de kalmerende aanraking. Voel de spanning wegvloeien terwijl je jezelf trakteert op deze verjongende ervaring.

peeling en pakking

Een complete verzorgingsroutine is een traktatie voor lichaam en geest. Combineer pillen met zorgvuldige huidverzorging en een ontspanningsmassage voor een verjongende ervaring.

Stap 1: Voorbereiding met een Warm Doekje

Begin met een rustgevend warm doekje op je gezicht om je huid voor te bereiden. Geniet van de kalmerende warmte, waardoor je huid zich opent voor verdere behandelingen.

Stap 2: Inname van Pillen

Neem je voorgeschreven pillen in voor een innerlijke boost. Deze ondersteunen niet alleen je huid, maar ook je algehele welzijn.

Stap 3: Verzorging met een Masker en Exfoliatie

Breng een geschikt masker aan en verwijder het om dode huidcellen te exfoliëren. Dit bevordert een stralende en gezonde huid.

Stap 4: Ontspanningsmassage

Sluit deze verwennerij af met een ontspanningsmassage. Laat de professionele handen je spanning wegnemen terwijl je helemaal tot rust komt.

Door deze totale verzorgingsroutine voel je je niet alleen van buiten verfrist, maar ook innerlijk vernieuwd. Het is een moment van luxe en zelfverwennerij dat je verdient.